ADIGSA Natural Wooden Stand

Ajuntament de Barcelona
Barcelona (Spain)

The structure of the stand was based on a network of untreated wooden slats, according to some laws but with freedom of form.
The stand is configured by arranging various structures scattered around the perimeter, forming an open central plaza. The different areas are interrelated and the views and diagonal circulation convey the feeling of a living space and movement.

The content should reflect the address fields of action that Adigsa serves to the citizen: Housing Programs and Lines of Action.
Always with an emphasis on sustainability, linking housing quality and energy savings.

The stand had to be representative to the institution that symbolizes:
– Wide open space
– Important Concepts: recycling, thrift, low cost … All information should be treated from the standpoint of sustainability, quality and proximity to the citizen, with a language close, simple and inclusive.

In multimedia applications, the visitor, depending on the option chosen by the user activates the power of certain neon signs and / or throw some videos on LCD screens located in the structure of the stand.